Volg ons op...

Bezoekers

00099909
VandaagVandaag47
GisterenGisteren151
Deze weekDeze week505
Deze maandDeze maand2368
Alle dagenAlle dagen99909

"Ik was 14 jaar en leerde het uitgaansleven kennen toen ik op zondagavond naar de disco mocht met mijn vriendinnen.

Wat een heerlijke tijd; dansen, zingen en genieten."


Toen onze oudste voor het eerst sprak over uitgaan, bleek dat er in Oisterwijk geen gelegenheid was voor de leeftijd van 14 jaar en dat zij moesten uitwijken naar Moergestel of Udenhout. Wat jammer dat de Oisterwijkse jeugd deze gezelligheid buitendorps moesten gaan zoeken. Pogingen destijds hiervoor iets te creëren met de gemeente en jongerenwerk bereikte niet het doel waarvoor ik me wilde inzetten. Totdat een prangende vraag, van zowel jongeren als hun ouders, Trappaf bereikte.

Na ruim een jaar intensief brainstormen en enthousiaste samenwerking, hebben onderstaande verenigingen een opzet gemaakt voor het uitgaansleven voor jongeren vanaf 14 jaar. Deze verenigingen bestaande uit: De Kloontjes, De Bourgondiërs en Trappaf zijn samen met Grand café Curnonsky ingegaan op de vraag om iets te organiseren in het uitgaansleven. De opzet van deze avonden is vanaf het begin in overleg gegaan met de gemeente Oisterwijk.

17 september 2010 was de eerste avond. Inmiddels is MAX VOLUME on FRIDAY een begrip onder jongeren uit Oisterwijk en omgeving. Gewoon een gezellig avondje uit wat elke 2 weken plaatsvindt.

Wil je meer weten over MAX VOLUME on FRIDAY, kijk dan op www.maxvolume.nl.